Ημ. 06-11-18

Διαγωνισμός Facebook-Air Force


1) To SquareFeet.gr, το καινούργιο μας site, διοργανώνει διαγωνισμό σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, μέσω της οποίας θα διανεμηθούν στoυς τυχερούς τα παρακάτω δώρα. Η όλη προωθητική ενέργεια διεξάγεται μέσω της σελίδας του www.ft2.gr στο Facebook .
2) Η διαδικασία έχει ως εξής: Από τις 06/11/2018 και ώρα 15.00 μ.μ. έως τις 14/11/2018 και ώρα 12.00 μ.μ., όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να αφήσουν σχόλιο (comment) στο post του διαγωνισμού κάνοντας tag δύο φίλους/ες τους.
3) Το δώρο του διαγωνισμού είναι δυο ζευγάρια Air Force από το site μας, δείτε εδώ .
4) Δικαίωμα συμμετοχής για το διαγωνισμό μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Square Feet και στις θυγατρικές της ή/και συνδεδεμένες με αυτές εταιρίες, καθώς και τα άτομα που εμπλέκονται άμεσα με την διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας και οι συγγενείς όλων των παραπάνω έως β’ βαθμού.
5) Οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση από την οποία θα προκύψουν δυο (2) νικητές/νικήτριες.
6) Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους μέσω Courier και θα χρειαστεί η επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.
7) Για την ανάδειξη του νικητή θα διεξαχθεί 1 κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας στις 14/11/2018 .
8) Το SquareFeet.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών στην προσωπική μας σελίδα στο Facebook & Instagram. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεσή τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους.
9) Η συμμετοχή και τα δώρα είναι απολύτως προσωποπαγή, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Μοναδική υποχρέωση του SquareFeet.gr είναι η εξασφάλιση για τους νικητές των δώρων που κέρδισαν. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος/δώρου θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο ίσης αξίας.
10) Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.