Ασφάλεια συναλλαγών

Ασφάλεια συναλλαγών


Οι παρακάτω όροι συμπληρώνουν τους βασικούς όρους και προϋποθέσεις χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας.
 
Όροι συναλλαγών
 
Η petersport.grείναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας PETER SPORT και παρέχει στους χρήστες της την δυνατότητα να πληροφορηθούν σχετικά με αθλητικά είδη ένδυσης, υπόδησης και άλλου εν γένει αθλητικού εξοπλισμού (εφεξής 'αθλητικά είδη'),  και δίνει την δυνατότητα αγοράς αυτών. Από την πλευρά τους οι χρήστες, όταν διενεργούν τις αγορές τους μέσω της  petersport.gr, οφείλουν να ελέγχουν την ορθότητα των στοιχείων που καταχωρούν πριν την ολοκλήρωση και την τελική αποδοχή τους.
 
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο χρήστης/πελάτης θα λάβει ένα επιβεβαιωτικό email για την αγορά αυτή και μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή της, θα του αποσταλλούν τα προϊόντα τα οποία παρήγγειλε.
 
Ασφάλεια Συνναλαγών.

Η αλυσίδα PETER SPORT αναγνωρίζει την σημασία του θέματος ασφαλείας των ηλεκτρονικών αγορών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να παρέχει στους χρήστες του τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες. Χρησιμοποιείται πρωτόκολλο SSL,για online ασφάλεια των εμπορικών συναλλαγών. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο internet.  
Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών γίνονται μέσω του συστήματος payment gateway της τράπεζας Πειραιώς που είναι και ο αποκλειστικός φορέας πληρωμών με τον οποίο η εταιρεία μας συνεργάζεται για τις αγορές σας.