Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

Η αλυσίδα καταστημάτων PETER SPORT ανήκει στην εταιρεία Π.ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Α.Ε και δραστηριοποιείται στον χώρο την χονδρικής και λιανικής πώλησης αθλητικών προϊόντων υπόδησης, ένδυσης και εξοπλισμού. Με 9 καταστήματα σε όλη την Θεσσαλονίκη θεωρείται η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών καταστημάτων της πόλης καθώς και μία από τις μεγαλύτερες σε ολόκληρη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. 
Η μακρόχρονη πορεία των 
PETER SPORT στο εμπόριο αθλητικών ειδών ξεκινάει από το 1978 οπότε και εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ερμού 36. Από το 1989 και μετά, χρονιά που εγκαινιάστηκε το δεύτερο κατάστημα στην περιοχή της Καλαμαριάς η εξέλιξη των καταστημάτων υπήρξε ραγδαία. Σήμερα τα PETER SPORT αριθμούν συνολικά 9 καταστήματα : 

 
Peter Sport - Ερμού 36  
Performance-Running, Football, Basketball, Tennis  
Peter Sport - Πασσαλίδη 54 
Performance-Running, Football, Basketball, Tennis 

Peter Sport - Τσιμισκή 32 
Sportswear & Fashion 

Peter Sport Junior – Mediterranean Cosmos 
Αθλητικά είδη για τους μικρούς μας φίλους  
Peter Sport Junior – Ερμού 36  
Αθλητικά είδη για τους μικρούς μας φίλους  
Outlet Peter Sport – Κεφαλληνίας 6, Βίλκα 
Εκπτωτικά είδη & Προσφορές 

Outlet Peter Sport – Εθνικής Αντιστάσεως 9, Κηφισιά 
Εκπτωτικά είδη & Προσφορές 

Outlet Peter Sport – Ερμού 36                       
Εκπτωτικά είδη & Προσφορές Στην σημερινή εποχή της τεχνολογίας, τα PETER SPORT δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από το χώρο του διαδικτύου και έτσι ένα εξελιγμένο ηλεκτρονικό κατάστημα δημιουργήθηκε για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των πελατών του σε ολόκληρη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Με πάνω από 33 χρόνια εμπειρίας, ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος και είναι η παροχή άψογης εξυπηρέτησης σε συνδυασμό με τα πιο καινούρια αυθεντικά επώνυμα αθλητικά προϊόντα, ελκυστικές προσφορές, δωρεάν αποστολές και πολιτικές συναλλαγών και επιστροφών που κάνουν τις αγορές σας ακόμα πιο ασφαλείς και εύκολες. 


ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Α.Ε 
ΕΡΜΟΥ 36, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΕΛΛΑΔΑ, ΤΚ 54623 
ΤΗΛ. 2310265595