Ημ. 04-07-15

Η Nike παρουσιάζει το Flyknit Lunar 3!


Απίστευτα ελαφρύ για να σε πάει μακριά. Το Nike Flyknit Lunar 3 συνδυάζει δύο από τις πιο δημοφιλείς τεχνολογίες της Nike.

Η απόλυτη αντικραδασμική προστασία Lunarlon συναντά την τεχνολογία Flyknit, δημιουργώντας ένα ελαφρύ, ανθεκτικό και εύκαμπτο παπούτσι για τρέξιμο που κρατά σταθερό το πόδι, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα χωρίς περιορισμούς.

 

Σχεδιασμένο τόσο για τους κορυφαίους όσο και για τους υπόλοιπους δρομείς, το νέο Flyknit Lunar 3, στην τρίτη πλέον γενιά του, έρχεται με πολλές βελτιώσεις:

-Το επάνω μέρος του παπουτσιού με τεχνολογία Flyknit εξελίσσεται, με πιο σφιχτή πλέξη στη φτέρνα για στήριξη και πιο ανοιχτή πλέξη στο μπροστινό μέρος του ποδιού για καλύτερο αερισμό και ελαστικότητα.

-Η εφαρμογή του παπουτσιού βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με μια ενσωματωμένη γλώσσα που μένει σταθερή και ένα κολάρο από βελούδο για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

-Η ενδιάμεση σόλα Lunarlon ενισχύεται και συνδυάζεται με μια συμπαγή ελαστική εξωτερική σόλα -που έχει σχεδιαστεί με βάση δεδομένα που προέρχονται από τη χαρτογράφησης της πίεσης- για απόλυτη αντικραδασμική προστασία και άνεση.

 

"Το Flyknit Lunar 3 συνδυάζει δύο από τις πιο δημοφιλείς και πιο καινοτόμες τεχνολογίες της Nike και αυτό είναι που κάνει όλους τους δρομείς να αγαπούν τα παπούτσια Flyknit Lunar", σημειώνει ο Rob Williams, Senior Design Director of Running Footwear. "Καταγράψαμε τα στοιχεία που αγαπούν οι αθλητές στα παπούτσια και πήγαμε τη σχεδίαση Flyknit ένα βήμα πιο κάτω για να προσφέρουμε κορυφαία αντοχή, στήριξη και ακόμα πιο ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία Lunarlon."

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο contra.gr: